ePassi söker säljare / affärsutvecklare i Stockholm

Är du en strukturerad och metodisk säljare med några års erfarenhet på jakt efter ditt nästa karriärsteg? ePassi ger dig nu möjligheten att vara med på sin resa i Sverige mot ett kontantfritt samhälle! Med marknadsledande produkt inom mobila betalsystem bryter vi ny mark.
ePassi fortsätter växa i Sverige och har idag kontor på västkusten och i Stockholm. Stort fokus ligger på försäljningen till kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Till följd av att ePassi växer söker vi nu efter en kollega i Stockholm. Produkten är en mobil plånbok för personalförmåner och används idag av företag över hela landet. ePassi har även ett spännande samarbete med kinesiska motsvarigheten till Swish - AliPay.

Rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ePassi.
Vid intresse kontakta Linda Hellman: linda.hellman@academicwork.se

Arbetsuppgifter
Som ePassis nya stjärna inom försäljning kommer du arbeta i en bred roll. Du tar ansvar för hela säljcykeln, från prospektering till avslut och löpande uppföljning. Du jobbar även med affärsutveckling av lösningar tillsammans med ePassis partners. I arbetet uppmuntras du att komma med egna initiativ, t.ex. hitta nya användningsområden och affärsmöjligheter för ePassis digitala produkter
Tjänsten passar dig som jobbat några år med försäljning B2B och vill till en roll där du får ta mycket ansvar i en bred roll och utvecklas i en ny innovativ framtidsbransch. Du trivs med att jobba självständigt i långsiktiga samarbeten med dina kunder. Du har ett starkt intresse för IT-lösningar och lockas av att jobba med en produkt som är enkel att ta till sig men har oändliga möjligheter och komplexa lösningar.

Skicka din fråga till oss