ePassi Friskvård

ePassi appen är en digital plånbok för personalförmåner som avsevärt förenklar förmånshanteringen. Införandet av ePassi är kostnadseffektivt och underlättar för hela företaget.

ePassi Friskvård skonar din personal- och löneavdelning från tidskrävande pappersarbete. Den anställde behöver aldrig göra privata utlägg eller redovisa kvitton, vilket innebär att er löneavdelning besparar stora mängder tid och administration. Det blir dessutom väldigt enkelt för din personal som bara behöver ta med sig sin mobiltelefon och legitimation för att nyttja förmånen.

ePassi Friskvård är det lättaste och smidigaste sättet att ge friskvårdsbidrag till din personal. Så, släng kvittona och bli digitala!

Bli kund till ePassi

Vill du minska din administration kring friskvårdsbidraget samtidigt som du underlättar för din personal? Då är ePassi Friskvård rätt för dig.

Fyll i formuläret till höger för att bli kontaktad eller se kontaktuppgifter till våra säljare nedan.

Herish Hassanpour
Key Account Manager
073-507 34 05
herish.hassanpour@epassi.se

Jan Royson
Key Account Manager
031-712 93 22
jan.royson@epassi.se

Tina Persson
Key Account Manager
031-712 93 21
tina.persson@epassi.se

 
 
Snabbt och enkelt

Ni får en snabb uppstart av tjänsten och att göra ett köp i appen tar bara ett par sekunder.

Kostnadseffektivt

Inga fler kvitton och utlägg. Ni besparar er HR/löneavdelning tidsödande och dyrt manuellt arbete.

En app - flera förmåner

Vi breddar kontinuerligt vårt tjänsteutbud så att allt fler förmåner enkelt administreras från en enda app - ePassi!

Stort utbud av aktiviteter

Vi har ett stort nätverk med tusentals leverantörer runt om i landet.

Friskvård nära till hands

I ePassi blir ditt friskvårdsbidrag lättillgängligt, mobiltelefonen har du alltid med dig. Nu slipper du spara kvitton, bära på kontanter, kuponger eller göra egna utlägg. Det är appens enkelhet som gör att allt fler väljer att nyttja sin förmån. Det är enkelheten som gör att allt fler nyttjar sitt friskvårdsbidrag. Är det dags att modernisera ditt företags friskvårdsbidrag?

Stort utbud av friskvårdsleverantörer

Friskvårdsbidraget används bäst när alla ges möjlighet att prova den motion, träning eller avslappning som passar just dem. I ePassi finns det idag flera tusentals leverantörer i hela landet som erbjuder friskvård och accepterar mobilbetalning. Allt som erbjuds är givetvis godkänt enligt Skatteverkets regler.

Det innebär att din personal fritt kan välja mellan ett stort antal aktiviteter. De kan gå till ett gym på måndag och svinga golfklubban på onsdag. Eller fäktas på torsdag och ta yoga på lördag. I ePassi-appen hittar alla snabbt det som passar dem bäst!