Företaget

ePassi Min Friskvård AB tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård som hjälper arbetsgivare att aktivera sin personal. Administrationen för friskvårdsbidraget minimeras samtidigt som antalet anställda som utövar motion och friskvård ökar. Detta skapar ny och positiv energi hos våra kundföretag. ePassi Min Friskvård är en del av ePassi Group som är marknadsledande inom digitala betaltjänster för personalförmåner i Norden. I dagsläget har systemet i Norden mer än 700 000 användare och fler än 30 000 anslutna leverantörer och omsätter över 80 Miljoner Euro. Idagsläget administrerar vi förmåner för kunder i Sverige som har från 3 anställda upp till 20 000 anställda.

ePassi support: 
Telefon: 031-57 26 00
E-post: support@epassi.se
Måndag-Fredag 08:00-17:00, lunchstängt 12:00-13:00.

Hållbarhet och miljötänk
Vår mission är att tillhanda alla personalförmåner och se till att våra kunders anställda kan fortsätta arbeta. Detta kan vi genomföra genom att tillhandahålla elektronisk och genom den omedelbar, transparent och kostnadseffektiv betalningslösning för friskvård. ePassi är ett modernt och ekologiskt sätt att erbjuda dina anställda förmåner.
Aktivt partnerskap

ePassi fungerar som en aktiv partner för arbetsgivare genom att utveckla tjänsten så att den är mångsidig och flexibel för behoven hos alla anställda. Framför allt är det meningen att inspirera anställda att främja sitt eget välbefinnande.

Främja friskvård

ePassis mångsidiga tjänsteutbud omfattar viktiga aspekter för de anställdas arbetsförmåga och välbefinnande, såväl fysiska och psykiska. Utvecklingen av detta avancerade arbetsverktyg, som hjälper arbetsgivare att administrera friskvård, kommer även i fortsättningen att vara ePassis viktigaste mål.

Våra kunder

Till våra kunder hör statliga organisationer, privata entreprenörer, små och medelstora företag, stora börsnoterade företag samt aktörer inom offentlig sektor.

Gemensamt för alla dessa arbetsgivare är viljan att främja friskvård och välmående på ett kostnadseffektivt sätt. I ett paket erbjuder ePassi alla skattefria förmåner för anställda enligt skattebetalarens anvisningar. Arbetsgivare, kontakta oss för mer information.