Vad är Alipay?

Alipay är Kinas populäraste betalningsmetod som gör det möjligt för kinesiska turister att handla med mobilen vid utlandsresor. Alipay är en del av Alibaba som är världens största webbutik. Vi gör det nu möjligt för dig att marknadsföra dig mot alla kinesiska turister som handlar med mobilen i Sverige!

Varför ePassi Alipay?

Det är en slagkraftig marknadsföringskanal med fler än 520 miljoner aktiva användare. ePassi är ett svenskt företag och du får din betalning från en svensk bank direkt till ditt företagskonto, utan valutarisk eftersom alla transaktioner är i svenska kronor (SEK). Du får också tillgång till en svensk kundtjänst som snabbt hjälper dig med alla frågor och funderingar.

Få ökad försäljning

Kineserna spenderar mer pengar i Sverige än någon annan turistgrupp per person och resa.

Kostnadseffektivt

Du erbjuds en kostnadsfri anslutning till ePassi Alipay. 

Helt utan teknisk utrustning

Köpet gör kunden i Alipay-appen, du behöver alltså ingen teknisk utrustning för att ta emot betalningen.

Synlighet med genomslagskraft

Antalet kinesiska turister ökar med 40% per år, med ePassi Alipay får du en kraftfull marknadsföringskanal.

Svensk kundtjänst

Vi bistår alltid med snabb och smidig hjälp vid alla frågor och funderingar.

Få fler kunder redan idag!

ePassi Alipay är en utmärkt marknadsföringskanal om du vill att fler kinesiska kunder ska besöka er. Du kan också ta betalt av kunden på ett smidigt och snabbt sätt. Fyll i formuläret till höger för att bli kontaktad om en anslutning till tjänsten.

ePassi-Alipay är en säker och beprövad betallösning där tusentals handelsplatser är anslutna i Norden. I ePassi genereras realtidsrapporter av genomförda transaktioner för daglig redovisning. Automatisk utbetalning finns tillgänglig för handelsplatsen en gång i veckan. Transaktionsavgiften för återförsäljaren är låg och jämförbar med internationella betalkort.

Anslut ditt företag

Hur fungerar det?

Det är väldigt enkelt att komma igång med ePassi-Alipay, det behövs bara tre enkla steg. 

Vi tecknar ett handelsavtal och får marknadsföringsinformation om din butik som översätts och skickas till Alipay.

Du erhåller leverans av QR-kod och inloggning direkt till butiken.

Nu är du redo att ta emot kunder som har ePassi-Alipay. Placera QR-koden nära ditt kassasystem och välkomna den kinesiska turisten till din butik.

Det är väldigt enkelt - se videon

Köparen använder den kinesiska Alipay appen och din butik tar emot betalningarna med ePassi. ePassi levererar alla betalningar från en svensk bank till ditt bankkonto. Smidigt, eller hur?